Over VeloFair

VeloFair is ontstaan vanuit onze jarenlange passie voor fietsen. Vaker de auto laten staan en met de fiets er op uit! Wij willen met VeloFair de fietssport toegankelijk maken voor meer mensen en hiermee ons steentje bijdragen aan een duurzame samenleving, dat is onze missie.

Er zijn in Nederland meer fietsen dan mensen, zo’n 20 miljoen. Relatief het meeste ter wereld! En jaarlijks worden ruim 1 miljoen nieuwe fietsen aangeschaft. Deze fietsen verdienen minimaal een tweede leven, vinden wij.

Via VeloFair willen we zo veel mogelijk fietsen laten hergebruiken en daarmee mensen blij maken. De verkoper is blij omdat zijn geliefde fiets een tweede of derde leven heeft gekregen. De koper is blij omdat hij voor een faire prijs een mooie fiets heeft kunnen aanschaffen. Wij zijn blij omdat het fietsen weer een beetje meer toegankelijk is geworden en we weer een klein beetje hebben bijgedragen aan een duurzame samenleving.

Het is onze ambitie om het grootste tweedehands fietsenplatform van Nederland te worden. En we doen en willen meer, onze ambities reiken verder. Na Nederland willen we Europa in.

Er moet meer gefietst worden!

VeloFair investeert een deel van haar inkomsten in fietsprojecten in Afrika. Check de Project Afrika pagina.

Walter en Pascal, oprichters van VeloFair.nl

VeloFair B.V.

Herenstraat 42
2271 CH Voorburg
info@VeloFair.nl
KvK 65751094
BTW NL856244351B01